VZW De Hoptimisten

VZW De Hoptimisten

Word lid

Beste vrienden, beste Hoptimist,
FILL YOUR LIFE WITH EXPERIENCE AND HAVE STORIES TO TELLLangs deze weg willen wij jullie danken voor jullie steun en interesse in onze vereniging.
Het is zoals steeds onze betrachting om elk jaar één of meerdere activiteiten te organiseren voor het goede doel. De voorbije jaren hebben wij o.a. een weeshuis gesteund in Cyprus (het verhaal van de bus), knuffelbeertjes ingezameld voor kinderen in Kroatië, keukeninrichting geschonken aan een ouderentehuis in Kroatië, fietsen en schoolgerief voor Senegalese kinderen, rolstoelen voor mindervaliden in Sierra Leone, wafels voor De Troon, ...
Tot op heden konden wij steeds rekenen op een aantal enthousiaste sponsors om onze activiteiten financieel te ondersteunen. Maar het wordt ook steeds moeilijker om sponsors te vinden voor onze organisatie.
Daarom hebben wij besloten om beroep te doen op onze vrienden en kennissen om onze financiële toestand te verbeteren zodat wij onze activiteiten kunnen verderzetten in de toekomst.
Jullie zouden ons kunnen steunen door “Steunend Erelid” te worden van onze vzw. Dit kan door 5 euro over te schrijven op rekeningnummer:BE11 9733 6204 4248 met vermelding van naam, adres en e-mailadres.
Wij houden jullie dan via de mail op de hoogte van onze activiteiten, waarop jullie dan ook worden uitgenodigd.
Vriendelijke groeten,  De Hoptimisten

Programma 2023

1 juli: Brussel met gids – 9u samenkomst in Herentals, trein naar Brussel, middageten op de Grote markt, rond 18u terug thuisJuni 2023: jaarmarkt Vorselaar, bus René, verkoop pluche beertjes2e zaterdag december: haringbak + kerstmotards (zie kerstmotards)

Illustration